Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Sumă colosală oferită pentru Vinicius! Ce club vrea să îl cumpere pe starul lui Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21501044/1/vinicius.jpg

Vinicius mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2027, însă tot mai multe cluburi şi-au arătat interesul pentru starul brazilian.

Manchester United pregăteşte 180 de milioane pentru Vinicius

În contextul în care Kylian Mbappe este din ce în ce mai aproape de a semna cu Real Madrid, gruparea de pe "Old Trafford" este pregătită să ofere pentru Vini Jr. nu mai puţin de 180 de milioane de euro.

Conform fichajes, dacă atacantul brazilian va semna cu Manchester United, va avea un salariu de peste 30 de milioane de euro la formaţia antrenată de Erik ten Hag.

Deşi Vinicius se află în cel mai bun moment al carierei sale şi pare un jucător de neatins la formaţia Los Blancos, venirea lui Kylian Mbappe i-ar putea pune postul în pericol având în vedere că amândoi evoluează pe aceeaşi poziţie.

De altfel, Sport.es scrie că banii obţinuţi în urma unei eventuale despărţiri de Vinicius vor fi folosiţi pentru aducerea lui Mbappe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele