Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Transfer de impact în Premier League! Mateo Kovacic ajunge de la Chelsea la Manchester City

Manchester City Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21240413/1/twitter-manchester-city-kovacic.jpg

Cluburile Chelsea şi Manchester City au anunţat transferul croatului Mateo Kovacic de la gruparea londoneză la echipa din Manchester.

Kovacic juca la Chelsea din iulie 2019. El a evoluat pentru formaţia londoneză în 221 de meciuri.

Contractul jucătorului cu Manchester City este valabil patru ani.

“Este o mutare senzaţională pentru mine. Abia aştept să încep cu City. Oricine a văzut această echipă sub conducerea lui Pep ştie cât de bună este – din punctul meu de vedere, sunt cei mai buni din lume. Este un vis pentru orice fotbalist să se alăture acestei echipe”, a declarat Kovacic.

Potrivit bbc.com, transferul are o valoare iniţială de 25 de milioane de lire sterline, sumă căreia i s-ar putea adăuga bonusuri de 5 milioane de lire sterline.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele