Ultima oră
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi

Veste mare la Bayern! Revenire spectaculoasă

Bayern Munchen Publicat pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21551788/1/profimedia-0830628380.jpg

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, a revenit luni dimineaţă la antrenamente, înainte de deplasarea la Londra pentru meciul cu Arsenal, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, relatează AFP.

Accidentat la muşchii aductori luna trecută, în timpul cantonamentului echipei naţionale a Germaniei, căpitanul bavarezilor a ratat amicalele cu Franţa şi Ţările de Jos, precum şi cele două înfrângeri ale echipei Bayern Munchenul cu Dortmund (0-2) şi Heidenheim (3-2).

Au revenit şi Coman şi Sané

Odată cu revenirea lui Leroy Sané, Kingsley Coman, Aleksandar Pavlovic şi Noussair Mazraoui, care au fost absenţi şi la Heidenheim, antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, are o echipă aproape completă (lipsesc doar Bouna Sarr şi Sacha Boey) pentru a înfrunta tunarii marţi seara.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele