Ultima oră
Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma Iga Swiatek s-a calificat în „optimi” la Roma
CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA CCA a anunţat arbitrii de la centrul ultimei etapei din play-out! Cine va arbitra Dinamo - UTA
”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga ”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV

VIDEO | FCU Craiova - Poli Iaşi 1-1. Repetiţie pentru play-out

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21504923/2/fcu-1948-craiova-poli-iasi-superliga-superbet-27-02-2024.jpg

FCU Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci. Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap.

Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid.

Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.  Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

VIDEO | FCU Craiova - Poli Iaşi 1-1 (Ibrahim 18 / Bettaieb 45+1), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Mascarenhas - Baeten (cpt.), Vl. Pop - Negru, Chiţu, Padula - Ibrahim
  • Poli Iaşi: Ailenei - Martac, Bouhenna (cpt.), Fl. Ilie, Ştefanovici - Oliveira Mota, Saghiri, Marchioni, L. Mihai - Kabran, Bettaieb

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 76: Gheorghiţă ratează o mare ocazie, iar oltenii repun repede. Sidibe profită de eroarea lui Bouhenna şi reia din careu. Reuşita este însă anulată pentru henţ.

Minutul 56: Lekiatas şi Mascarenhas se invită care să respingă o minge. Adversarii profită şi recuperează, iar Kabran înscrie. Reuşita a fost anulată la VAR pentru offside.

Minutul 52: Kabran finalizează pe plasa porţii cu o lovitură de cap, după un corner.

Minutul 45+7: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+1: GOL Poli Iaşi! Kabran centrează cu efect, iar Bettaieb punctează cu o lovitură de cap din 5 metri.

Minutul 35: Baeten bate un corner, iar Ibrahim reia puţin peste poartă.

Minutul 18: GOL FCU Craiova! Chiţu face recital printre adversari în careu, îl culcă pe Bouhenna şi livrează perfect pe bara a doua. Ibrahim reia fără probleme.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Cele două combatante nu mai speră la play-off, iar duelul de astăzi s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării sau al barajului de menţinere în Superligă.

După 27 de etape, FCU Craiova se află pe poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se clasează pe locul 13, la egalitate de puncte, 30.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. Moldovenii au deschis scorul prin Roman, în minutul 12, iar oltenii au egalat în extremis, prin Ibrahim, în minutul 90+1.

De asemenea, cele două formaţii au disputat un meci amical în ianuarie, câştigat de Poli Iaşi, scor 4-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele