Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

VIDEO | Lens - PSG, astăzi, ora 21:45, în direct pe Prima Sport 3! Meci greu pentru liderul campionatului

Ligue 1 Publicat de Vlad Militaru pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21456587/1/psg-lens.jpg

Astăzi, de la 21:45, Lens primeşte vizita campioanei Paris Saint-Germain. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea acestui duel, Lens se situează pe locul 7 în Ligue A, cu 26 de puncte după 17 etape. Formaţia antrenată de Frank Haise este departe de forma pe care a avut-o în sezonul precedent, când s-a clasat pe locul 2, la numai un punct distanţă de adversara sa.

Lens are doar două victorii şi un egal în ultimele 5 partide, în primul meci al anului suferind chiar eliminarea din cupa Franţei, într-o partidă disputată pe teren propriu împotriva lui Monaco, încheiată cu victoria oaspeţilor dupa loviturile de departajare.

PSG se află într-o creştere de formă, ocupând prima poziţie cu 40 de puncte acumulate în 17 etape. Echipa lui Luis Enrique nu a mai fost învinsă în campionat din luna septembrie a anului trecut, când Nice s-a impus pe Parc des Princes, scor 2-3.

Ultima confruntare dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria parizienilor, scor 3-1. Parisul a marcat atunci prin "dubla" lui Kylian Mbappe şi reuşita lui Asensio, iar golul de onoare al celor de la Lens a fost reuşit de Guilavogui.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele