Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Marseille - Amiens 2-2. OM ratează victoria în prelungiri, deşi a condus cu 2-0 şi rămâne la 12 puncte de PSG

Ligue 1 Publicat pe 7 mar 2020
mail-share icon Email

Olympique Marseille - Amiens 2-2, VIDEO REZUMAT



OM a obţinut doar o remiză pe teren propriu, scor 2-2, cu penultima clasată din Ligue 1, Amiens, într-un meci transmis în direct de Look Sport.

Marseille a intrat în avantaj la cabine cu un gol marcat de Sanson în prelungirile primei reprize şi părea să se îndrepte spre o victorie anticipată, mai ales că s-au şi desprins pe tabelă după ce Payet a beneficiat de o deviere pentru un gol din afara careului (57).

Finalul le-a aparţinut însă oaspeţilor, care mai întâi au redus din handicap din penalty, în minutul 83, iar în prelungiri au dat lovitura prin Ghoddos (90+4), după o frumoasă acţiune de atac.

S-a terminat 2-2, iar Marseille rămâne la 12 puncte de liderul PSG, care are şi un meci mai puţin disputat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele