Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

VIDEO | Paris Basketball a câştigat BKT EuroCup, competiţie în care UBT Cluj a ajuns până în sferturi

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21557464/1/paris.jpg

Paris Basketball a câştigat, vineri seară, trofeul BKT EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, în care campioana României, U Banca Transilvania, a ajuns în premieră până în faza sferturilor de finală.

Finala a fost o ”afacere” franceză, între Paris Basketball şi JL Bourg. Echipa din capitala Franţei s-a impus în două partide din trei programate, în prima cu 77-64, iar în a doua, vineri seară, cu 89-81, în deplasare. TJ Shorts, de la Paris Basketball, a fost ales MVP-ul finalei.

Finalista JL Bourg a fost singura formaţie care a învins U BT Cluj în ambele meciuri din grupa B.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan a ajuns până în sferturi, fază în care a cedat în faţa London Lions, în manşă unică, cu 91-79.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele