Ultima oră
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!

VIDEO | Partida din Superliga a fost întreruptă! Jucătorul, nimerit în cap cu un obiect din tribună

Sepsi OSK Publicat pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21518009/1/desktop-screenshot-2024-03-08-20-52-04-55.png

Meciul Petrolul - Sepsi a fost întrerupt pentru câteva minute, după ce un jucător a fost lovit în cap de un obiect aruncat din tribună.

  • Petrolul primeşte vizita celor de la Sepsi, vineri, de la ora 20:00. Partida face parte din cadrul rundei cu numărul 30 din Superliga şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 5 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

În minutul 20 al partidei din Superliga, Darius Oroian a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost nimerit în cap de un obiect aruncat din tribune. Din fericire jucătorul a putut continua meciul, după ce a primit ok-ul medicilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele