Ultima oră
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”

Xabi Alonso, discuţii pentru preluarea lui Bayern

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21513833/1/bayer04de-alonso.jpg

Clubul german Bayern Munchen ar fi negociat cu Xabi Alonso, antrenorul formaţiei Bayer Leverkusen, pentru a prelua conducerea echipei în faţa lui Thomas Tuchel.

Potrivit Sky Sport Germania, clubul a început discuţiile cu Xabi Alonso, în prezent la Bayer Leverkusen, pentru a deveni succesorul lui Thomas Tuchel, a cărui plecare în vara anului viitor a fost deja anunţată.

Alonso, un fost mijlocaş spaniol în vârstă de 42 de ani, a fost numit antrenor la Leverkusen în octombrie 2022. Echipa sa se bucură de un sezon incredibil în campionatul german (20 de victorii, 4 egaluri şi zero înfrângeri) şi este încă în cursă în Liga Europa.

Alonso ar fi fost curtat şi de Liverpool pentru a-i lua locul lui Jürgen Klopp.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele