Ultima oră
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium
VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi

Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu

Rapid Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21581549/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-20-08-2023.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

Mircea Lucescu a plecat recent de la Dinamo Kiev, dar a dezvăluit că nu vrea să se retragă din antrenorat. 

Antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie. Mircea Lucescu vrea să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

La doar o zi după eşecul cu Universitatea Craiova, Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, a dezvăluit că Dan Şucu vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti şi că a început deja tatonările cu experimentatul antrenor.

Ce spune Bogdan Lobonţ despre posibila colaborare cu Mircea Lucescu

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Lobonţ a vorbit despre o posibilă colaborare cu legendarul antrenor.

„Spuneţi-mi mie cine nu doreşte să lucreze cu cel mai mare antrenor român din toate timpurile!”, a fost răspunsul lui Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă

CFR Cluj o întâlneşte pe Rapid, duminică, de la 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Înaintea acestui duel, CFR Cluj se află pe 3, cu 37 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au moralul ridicat înaintea acestui derby, după ce în ultimele 2 etape au câştigat în Bănie şi pe teren propriu, cu Sepsi.

De cealaltă parte, Rapid trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Giuleştenii se află pe locul 5, cu 29 de puncte, reuşind să obţină un singur punct în cele 7 runde disputate în play-off.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria CFR-ului, scor 4-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele