Ultima oră
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espayol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espayol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea

Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”

CFR Cluj Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21587012/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

FCSB o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

În ultima vreme au apărut tot mai multe informaţii conform cărora Dan Petrescu ar urma să primească un bonus de 50.000 de euo în cazul în care o califică pe CFR Cluj în Conference League.

„Bursucul” a ţinut să lămurească întreaga situaţie şi a negat toate zvonurile, pe motiv că o potenţială calificare nu ar fi doar meritul său.

"E bine că mi-ai pus întrebarea asta. Mi-am dat cuvântul de onoare. Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici? Să iau munca altora care au fost aici un an de zile? Doamne fereşte! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut. 

Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina. Contractul meu cu banii începe din sezonul următor.

Sper să aibă jucătorii o primă şi să fie bine pentru ei. Eu în niciun caz nu am şi nu voi lua, asta e 100%. Ceilalţi antrenori merită, cei de dinainte, dacă se va atinge obiectivul, pentru că au muncit foarte mult. Eu am venit de două săptămâni, ce pot să spun eu?", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

 CFR Cluj vine motivată pe Arena Naţională, după victoria cu 3-2 în faţa Rapidului, la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Ardelenii se află pe 3, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Universitatea Craiova şi luptă pentru accederea în Conference League.

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon, iar interesul fanilor pentru acest duel este imens. Suporterii „roş-albaştrilor” au luat cu asalt „Arena Naţională”, iar până la ora actuală s-au vândut peste 49.000 de bilete.

La casele de bilete se vor mai găsi câteva mii de bilete, în timp ce în mediul online mai sunt disponibile aproximativ 800 de bilete. În acest context,  există şanse ca recordul all-time de asistenţă pe Arena Naţională să fie doborât.

FCSB a pierdut primul meci din play-off etapa trecută, în Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 2-0, însă acest duel a fost unul fără miză pentru elevii lui Elias Charalmbous, având în vedere că titlul era deja câştigat.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0 în Gruia.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele