Ultima oră
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV
Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt
VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli” VIDEO | Reacţia lui Gică Hagi, după eşecul drastic din Gruia. ”Am făcut multe greşeli”
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare

Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21581391/1/gue.jpg

Bayern Munchen a confirmat că internaţionalul portughez Raphaël Guerreiro va absenta la meciul de miercuri din manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Real Madrid, după ce a suferit o accidentare la piciorul stâng, sâmbătă, la Stuttgart.

Clubul din Munchen nu a precizat o durată exactă a indisponibilităţii lui Raphaël Guerreiro, precizând că acesta va lipsi "în următoarele meciuri" pentru Bayern, care mai are de jucat trei sau patru meciuri până la finalul sezonului (manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor, două meciuri din Bundesliga şi posibila finală a Ligii Campionilor de pe Wembley, la 1 iunie).

Guerreiro, în vârstă de 30 de ani, s-a accidentat la "ligamentele şi capsula" piciorului stâng, la meciul cu VfB Stuttgart de sâmbătă, scor 1-3, şi a părăsit terenul în cârje.

Bayern Munchen şi Real Madrid se întâlnesc, miercuri, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 2-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri