Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”

Superliga Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21586653/1/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-04-05-2024-2.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. 

Marius Şumudică a fost cotat cu şanse să preia banca tehnică. Liber de contract, acesta a dezvăluit că nu el va fi instalat principal. Dan Şucu a încercat să îl aducă în Giuleşti şi pe Mircea Lucescu, însă fără sorţi de izbândă.

Printre numele vehiculate pentru a prelua Rapidul s-a aflat şi Ioan Ovidiu Sabău, iar acesta a fost întrebat despre o posibilă mutare a sa în Giuleşti. Tehnicianul lui „U” Cluj a dezvăluit că va rămâne în cele din urmă în Ardeal până la finalul contractului.

„Nu mă aşteptam (n. red. ca numele meu să se vehiculeze la Rapid). Te-am încuiat. Prima condiţie e să continui munca la ”U” Cluj, să facem pregătirea şi achiziţiile. Am ambiţia mea şi sper să scot această echipă din anonimat.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Digi Sport. 

Antrenorul cu un CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid din sezonul viitor

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunţat că alesul este Neil Lenon (52 de ani), un antrenor nord-irlandez, care are 4 titluri în CV cu Celtic Glasgow, în campionatul Scoţei.

„Nu, este un antrenor deja. Neil Lennon se numeşte. Eu ştiu că el este viitorul antrenor al Rapidului. A antrenat Celtic, 5 titluri şi 4 cupe, e un nord-irlandez, 52 de ani. (...) El va fi antrenorul Rapidului", a anunţat jurnalistul, pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele