Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Manny Pacquaio revine în ring

Box Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20866019/1/manny-1.jpg

Legendă a boxului mondial, Manny Pacquiao şi-a anunţat miercuri revenirea în ring, pentru o luptă cu francezul Jaber Zayani.

Manny Pacquiao (43 de ani), care s-a retras din activitatea competiţională în urmă cu un an, a semnat un contract pentru un meci împotriva boxerului francez Jaber Zayani, neînvins în cariera profesionistă.

Meciul va avea opt runde şi se va disputa în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, pe Stadionul King Fahd, la o dată din februarie 2023 care urmează a fi stabilită.

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a fost de opt ori campion mondial, la şase categorii diferite.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele