Ultima oră
Real Madrid nu este singura câştigătoare de sâmbătă! Trofeul Champions League s-a decernat şi în America de Nord Real Madrid nu este singura câştigătoare de sâmbătă! Trofeul Champions League s-a decernat şi în America de Nord
Edi Iordănescu s-a decis! Doi jucători, OUT pentru meciul cu Bulgaria Edi Iordănescu s-a decis! Doi jucători, OUT pentru meciul cu Bulgaria
VIDEO | Jude Bellingham i-a cerut lui Mourinho să facă o poză cu mama lui. Răspunsul savuros dat de "The Special One" VIDEO | Jude Bellingham i-a cerut lui Mourinho să facă o poză cu mama lui. Răspunsul savuros dat de "The Special One"
VIDEO | Caitlin Clark şi Angel Reese s-au duelat pentru prima dată în WNBA! Moment controversat cu cele două în prim plan VIDEO | Caitlin Clark şi Angel Reese s-au duelat pentru prima dată în WNBA! Moment controversat cu cele două în prim plan
Două recorduri dintr-un foc! Novak Djokovic a scris istorie în meciul spectaculos câştigat în faţa lui Musetti Două recorduri dintr-un foc! Novak Djokovic a scris istorie în meciul spectaculos câştigat în faţa lui Musetti
Dunărea Brăila a prelungit contractul cu antrenorul Jan Leslie Dunărea Brăila a prelungit contractul cu antrenorul Jan Leslie

”Să îmi arăt valoarea”. Jucătorul de la FCSB care speră să joace mai mult în sezonul viitor

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588975/1/sarbatoare-fcsb-castigarea-superligii-11-05-2024.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 1-0, cu FCSB, în etapa a noua din play-off. După meci, formaţia din Capitală a primit trofeul pentru câştigarea Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Deşi s-a terminat cu celebrarea titlului, sezonul fundaşului Denis Haruţ (25 de ani) a fost modest. Acesta a prins doar 9 meciuri în Superliga.

Apărătorul speră ca viitoarea stagiunea să îi aducă mai multe minute de joc.

”O seară de neuitat, normal. Vedeţi şi voi ce nebunie este. A fost un an fantastic, un an cu multă perseverenţă din partea jucătorilor şi a staff-ului, a tuturor din jurul nostru şi ne bucurăm că am câştigat după atâta timp campionatul.

O să sărbătorim în toate felurile şi cu de toate. O să ne bucurăm, o să încercăm să ne simţim bine în aceste zile pentru că merităm fiecare dintre noi şi sperăm să iasă totul bine.

De ce să nu ne putem califica? Trebuie să crezi cu tărie în forţele tale şi să speri tot timpul. Nimic nu este imposibil. Ştiu că sunt adversari tari, sunt nume grele care intră acolo, dar de ce nu?

Normal că m-aş bucura să continue antrenorii (n.r. Charalambous şi Pintilii). Am câştigat campionat. Ce puteau să mai facă? Au făcut un cuplu foarte bun, au fost aproape de noi, am înţeles foarte bine ce ne-au cerut şi în final am câştigat.

Evident, asta îmi doresc de când am ajuns aici. Am spus-o că sper să nu dezamăgesc, sper să joc cât mai mult şi să îmi arăt valoarea. Uneori am jucat mai mult, alteori mai puţin. Sper că mi-am făcut treaba de fiecare dată”
, a spus Denis Haruţ, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele