Ultima oră
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”
Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie Meciul Atalanta - Fiorentina, amânat în martie, se va disputa la 2 iunie
VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - CFR Cluj, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Zi de sărbătoare pe „Arena Naţională”. Echipele probabile!

Ce lovitură pentru Arsenal! "Tunarii" şi-ar putea pierde superstarul chiar înaintea partidei cu Manchester City

Arsenal Publicat pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21532261/1/profimedia-0856335370.jpg

Fotbalistul echipei Arsenal, Bukayo Saka, a părăsit joi cantonamentul Angliei din cauza unei accidentări şi va rata meciurile cu Brazilia şi Belgia.

Liderul din Anglia, Arsenal, urmează să dispute pe 31 martie unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului de Premier League, cu Manchester City. "Cetăţenii" ocupă locul 3 înaintea acestui duel, la o singură lungime în spatele adversarei sale directe.

Şeptarul 'tunarilor" a părăsit terenul de antrenament al naţionalei Angliei accidentat. Mikel Arteta are motive de îngrijorare, având în vedere că în doar 12 zile urmează duelul de foc cu Manchester City, ce va fi transmis pe canelele Prima Sport.

Saka a revenit la echipa sa de club. Jucătorul va rata cele două meciuri amicale ale echipei Angliei, împotriva Braziliei, sâmbătă, şi a Belgiei, marţi.

Federaţia engleză a precizat că Saka nu va fi înlocuit. 

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele