Ultima oră
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off

Marquinhos s-a accidentat! Cât va lipsi căpitanul de la PSG

PSG Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21521856/1/profimedia-0773054323.jpg

Căpitanul echipei Paris Saint-Germain, Marquinhos, nu va evolua în meciul din sferturile de finală ale Cupei Franţei de miercuri, cu OGC Nice. Jucătorul va rata şi meciul de duminică, din Ligue 1 cu Montpellier.

Fundaşul central şi căpitanul clubului parizian va fi indisponibil până la pauza internaţională din cauza unei dureri la tendonul lui Ahile.

Brazilianul a ieşit de pe teren în meciului de la Nantes din 17 februarie şi nu a mai jucat de atunci.

PSG speră să poată conta pe el pentru "clasicul" de la Marsilia, de duminică, 31 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele