Ultima oră
Jucătorul lui Dinamo e convins de asta înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist” Jucătorul lui Dinamo e convins de asta înaintea meciului cu UTA. „Nu contează că are trecut dinamovist”
Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB

Nu au stat mult pe gânduri! AS Roma are deja antrenor după ce Mourinho a fost demis

AS Roma Publicat de Tudor Moisa pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21462642/1/profimedia-0755347045.jpg

Oficialii de la AS Roma s-au mişcat repede după ce l-au demis pe Jose Mourinho, marţi dimineaţă.

Noul antrenor al echipei de pe locul 9 în Serie A este Daniele De Rossi.

Fostul jucător este o legendă a clubului. De Rossi a fost jucătorul Romei timp de 18 ani, între 2001 şi 2019. În 616 partide pentru AS Roma, fostul mijlocaş a marcat 63 de goluri şi a oferit 60 de pase decisive.

Daniele De Rossi este la început de drum pe banca tehnică. După ce a fost în lotul lui Mancini la naţionala Italiei, el a fost antrenor principal doar la SPAL, în liga a treia.

Anunţul a fost făcut de AS Roma pe reţelele de socializare. Contractul lui De Rossi este pâna la finalul actualului sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele