Ultima oră
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român

OFICIAL | Chindia Târgovişte are un nou preşedinte

Chindia Târgoviște Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21495024/1/fb-chihndiia.jpg

După ce a retrogradat sezonul trecut în liga a doua, Chindia pare că este în cădere liberă şi în actuala ediţie a ligii secunde, clasându-se pe locul 11.

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, vineri, că noul preşedinte al grupării este Gabriel Boriga.

Adunarea generală a acţionarilor a AFC Chindia Târgovişte a luat act de demisia din funcţia de preşedinte a lui Lorin Petrescu, a precizat Chindia.

Cu unanimitate de voturi, l-a numit in funcţia de preşedinte pe fostul primar, actualmente city manager al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, adaugă gruparea din Târgovişte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri