Ultima oră
VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate VIDEO | Leverkusen - Stuttgart 2-2. ”Aspirinele” îşi păstrează din nou dramatic seria de invincibilitate
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Premier League Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21539455/1/profimedia-0816273782.jpg

Suspendat pentru 10 luni în octombrie 2023 pentru că a plasat pariuri pe vremea când evolua la AC Milan, Sandro Tonali a fost acuzat acum de Federaţia Engleză de alte infracţiuni de acelaşi tip. Au fost contabilizate 50 de noi pariuri.

"Tonali a plasat 50 de pariuri separate între 12 august 2023 şi 12 octombrie 2023, încălcând regula E8 a FA", informează Federaţia Engleză de Fotbal.

În replică la acuzaţiile sale, clubul său, Newcastle, a ţinut să îi ofere sprijinul său jucătorului de 23 de ani: "Sandro continuă să se conformeze pe deplin investigaţiilor relevante şi beneficiază de tot sprijinul clubului".

Sandro Tonali (23 de ani) a plecat de la AC Milan în vara trecută, fiind transferat de Newcastle, pentru suma de 70 de milioane de euro.

Tonali a recunoscut că a pariat pe meciurile în care erau implicate fostele sale echipe, Brescia şi AC Milan, în timp ce evolua pentru acestea.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele