Ultima oră
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat

VIDEO | Capodopera lui Vinicius şi dubla lui Bellingham aduc victoria pentru Real Madrid

La Liga Publicat de Tudor Moisa pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21289483/1/f36tfybxwaervtt.jpg

Echipa spaniolă Real Madrid a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-3, formaţia Almeria, într-un meci al etapei a doua din La Liga. Jucătorul englez Bellingham a marcat o dublă.

Almeria a condus cu 1-0, după ce Arribas a deschis scorul în minutul 3. Însă Jude Bellingham este transferul anului pentru Real. Mijlocaşul englez a egalat în minutul 19 şi i-a adus pe "Los Blancos" în avantaj în minutul 60, ajungând la trei goluri marcate în primele două etape. Vinicius Junior a stabilit scorul final, 3-1, iar Real Madrid a adunat două victorii din două deplasări, în startul noului sezon.

Într-un alt meci al etapei secunde, Real Sociedad a condus cea mai mare parte a meciului cu Celta Vigo, prin golul înscris în minutul 22 de Barrenetxea. Oaspeţii au reuşit însă să egaleze în minutul 90+4, când a marcat Mingueza, pentru 1-1 scor final.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele