Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Brest, succes spectaculos cu Rennes. S-au marcat 9 goluri!

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21574534/1/profimedia-0868655997.jpg

Brest a învins duminică, în deplasare, scor 5-4, formaţia Rennes, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Gazdele au pornit ca din puşcă în meciul de pe Roazhon Park, iar în minutul 4 deschideau scorul prin Kalimuendo, bine lansat de Matusiwa. După numai şase minute, Kalimuendo a reuşit dubla şi Rennes conducea cu 2-0.

Însă după alte două minute oaspeţii au redus din diferenţă, prin Mounie şi la pauză gazdele conduceau cu 2-1. Brest a egalat imediat după pauză, prin autogolul lui Omari, pentru ca în minutul 55 Satriano să aducă oaspeţii în avantaj pentru prima oară. Mahdi Camara a făcut 4-2 pentru oaspeţi, în minutul 66 şi meciul părea jucat.

Gazdele nu au acceptat însă şi au marcat repede, în minutul 68, prin Theate. Golul egalizator al celor de la Rennes a venit în minutul 79, când a înscris Mahdi Camara, iar Lilian Brassier a marcat golul victoriei oaspeţilor, în minutul 90+5.

Rennes – Brest s-a terminat 4-5 şi Brest se află pe locul 3 în clasament, cu 56 de puncte. Rennes este pe 7, cu 42 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele