Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Cea mai mare teamă a lui Klopp legată de perioada de transferuri: ”UEFA sau FIFA trebuie să găseacă soluţii!”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 1 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21272300/1/jk.jpg

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema şi Kante sunt doar câteva din starurile care au ales drumul banilor. Liga de fotbal din Arabia Saudită devine din ce în ce mai puternică, iar perioada de transferuri diferită faţă de cea din Europa îl îngrijorează pe Jurgen Klopp.

În timp ce perioada de ,,mercato” se încheie, în cele mai puternice campionate din Europa, pe 1 septembrie, ea rămâne deschisă până pe 20 septembrie în Arabia Saudită.

Manager-ul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, deja afectat de plecarea a doi jucători în Orientul Mijlociu (Roberto Firmino şi Jordan Henderson), a cerut ajutorul FIFA şi UEFA pentru rezolvarea acestei probleme.

”Cel mai rău lucru la care mă pot gândi este că perioada de transferuri în Arabia Saudită este deschisă cu trei săptămâni mai mult. Dacă am dreptate, cel puţin în Europa nu este un lucru de mare ajutor. UEFA sau FIFA trebuie să găseacă soluţii! În acest moment nu ştiu ce se va întâmpla. Trebuie să învăţăm să ne confruntăm cu asta. Cam asta este tot ce pot să spun despre acest subiect.” a declarat antrenorul ,”cormoranilor”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri