Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”

U Cluj Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21580709/1/ucj.jpg

”U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Înaintea acestui duel, „U” Cluj se află pe locul 10, cu 20 de puncte, şi continuă lupta pentru locul 8, care îi asigură prezenţa la barajul pentru cupele europene. Ardelenii nu trec prin cea mai bună perioadă, având o singură victorie şi 4 înfrângeri în ultimele 5 etape.

Conform GSP.ro, jucătorii „Sepcilor roşii” joacă în mod normal de 200 de euro punctul şi 600 de euro victoria, dar, de data aceasta, vor primi un bonus de 400 de euro punctul şi 1.200 de euro victoria.

Pe lângă primele de care vor beneficia în această seară în cazul unui rezultat pozitiv, elevii lui Neluţu Sabău vor beneficia la finalul campionatului şi de bonusul pentru îndeplinirea obiectivului (locurile 7-9), în valoare de 4.000 de euro pentru fiecare jucător.

Alex Chipciu a dezminţit zvonurile conform cărora ardelenii nu vor forţa şi a anunţat că ”şepcile roşii” vor da totul sâmbătă seara, pentru a prinde barajul de Conference League.

„Contează pentru barajul de Europa, să fim în obiectiv, este o sumă foarte bună pentru locurile 7-9. Nu mai e loc de alte rezultate, trebuie să batem. Joci fiecare meci, chiar dacă se fac speculaţii şi basme! S-au făcut speculaţii şi acum doi ani, că o să fie blat, iar Dinamo a retrogradat, U Cluj a promovat.

Clar, fiindcă există suspiciuni asupra meciului, vom juca la intensitate maximă. Mi-ar părea rău să retrogradeze, personal, Dinamo e un club mare. La fel cum îmi pare rău de toate echipele ce vor retrograda. Este un sentiment. Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lor. Ne gândim doar la noi, ne detaşăm, vrem să ne facem jocul nostru şi să batem"
, a spus Chipciu, înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele