Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21579715/1/438329590-1602766493822351-3200652023154972055-n.jpg

CFR Cluj o întâlneşte pe Rapid, duminică, de la 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Partida marchează revenirea lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor. Acesta a explicat de ce a decis să înceapă mandatul mai repede. Iniţial, acesta trebuia să preia echipa după finalul sezonului.

”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie, urma să iau echipa de la zero. Dar am mai primit un alt telefon, pentru că la CFR Cluj nu mai era antrenor cu licenţă Pro.

A expirat mandatul lui Dican şi CFR avea nevoie de licenţă. Dacă nu veneam eu, trebuia să vină un alt antrenor pentru o lună. Şi cred că era ciudat. Mi-am dat seama că nu ar fi bine. Şi dacă m-a şi rugat patronul, nu puteam refuza.

Sunt ca acasă aici, ştiu totul. Mai puţin pe unii jucători pe care nu i-am prea urmărit”,
a spus Petrescu, la conferinţa de presă.

Înaintea acestui duel, CFR Cluj se află pe 3, cu 37 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au moralul ridicat, după ce în ultimele 2 etape au câştigat în Bănie şi pe teren propriu, cu Sepsi.

De cealaltă parte, Rapid trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Giuleştenii se află pe locul 5, cu 29 de puncte, reuşind să obţină un singur punct în cele 7 runde disputate în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele