Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

"E ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul". Răzvan Pleşca, discurs interesant despre relaţia dintre jucători şi antrenor | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21580671/1/plesca.png

Răzvan Pleşca a dezvăluit un aspect interesant din relaţia pe care un jucător o are cu un antrenor.

În cadrul emisiunii Fotbal Show a intervenit în discuţie situaţia de la Liverpool. Jurgen Klopp va părăsi echipa engleză, la finalul acestui sezon.

Răzvan Pleşca a spus că niciun jucător nu îşi iubeşte antrenorul şi a dat un exemplu din cariera sa. Fostul portar a declarat că nu s-a supărat deloc atunci când Pustai a plecat de la Gaz Metan Mediaş.

"S-a vorbit asta când s-a anunţat plecarea lui Klopp. S-a vorbit că îi va afecta pe jucători. Nu există jucător care să îşi iubească antrenorul.

Am lucrat atâţia ani cu domnul Pustai, sigur, acum suntem prieteni, dar când pleca de la echipă nu mă supăram. Cred că aşa e peste tot.

E greu, e ca la şcoală, nu îţi iubeşti profesorul. Poate, când termini liceul, după câţiva ani îţi aminteşti cu drag, dar pe moment niciun profesor nu este iubit de elevii lui", a declarat Răzvan Pleşca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele