Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

E gata! Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică! Decizia finală luată de finanţatorul Rapidului

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21578701/1/sarbatorirea-100-ani-rapid-bucuresti-25-06-2023-1.jpg

Dan Şucu s-a întâlnit, în cursul zilei de joi, cu Marius Şumudică.

Deşi a părut să fie în pole-position în cursa pentru preluarea Rapidului, Marius Şumudică nu a avut noroc nici de această dată.

Conform jurnalistului Ovidiu Ionescu, Dan Şucu a decis să nu îl numească pe Şumudică la cârma echipei, iar finanţatorul formaţiei din Giuleşti se va orienta către un antrenor străin.

Decizia nu le va pica bine fanilor echipei, care l-au cerut insistent pe Şumudică la echipă, după ce la fel au procedat şi înainte să fie numit Bergodi, vara trecută.

Marius Şumudică a rămas fără angajament, după despărţirea de Gaziantep, în speranţa că va ajunge antrenor la Rapid. Acum, după ce Dan Şucu a luat decizia de a-l nu numi pe Şumi, antrenorul român se va duce cel mai probabil în Turcia sau în ţările arabe.

În ultimele săptămâni, Marius Şumudică a declarat că are mai multe oferte pe masă, O candidată pentru semnătura tehnicianului este Al-Tai, fosta echipă din Saudi Pro League a lui Laurenţiu Reghecampf.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele