Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? ”Va trebui să ne gândim la soluţii”

Stranieri Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21579883/1/profimedia-0861430417.jpg

Radu Drăguşin nu mai prinde echipa la Spurs, după ce olandezul Micky van de Ven a revenit după accidentare. Acesta a avut o prestaţie de zile mari cu Nottingham, reuşind să marcheze.

Van de Ven a fost desemnat omul meciului, iar antrenorul Ange Postecoglou s-a declarat încântat de performanţele concurentului lui Radu Drăguşin în compartimentul defensiv. De atunci, van de Ven a fost folosit în toate partidele, cu Newcastle, Arsenal şi Chelsea.

Internaţionalul român a fost integralist doar două etape, în urma accidentării suferite de Micky van de Ven.

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin ar fi semnat cu Napoli, în cazul în care nu ar fi fost transferat de Tottenham. Agentul a mai precizat că în cazul în care nu va prinde mai multe minute, fundaşul central ar putea pleca de la formaţia londoneză.

”Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit şi cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăguşin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundaşi. El ştie mai bine, dar Tottenham primeşte multe goluri.

Ai mai multă siguranţă dacă joci cu trei fundaşi şi nu vei mai primi atât de multe goluri. Pentru Drăguşin nu se schimbă nimic. Tottenham primeşte multe goluri din faze fixe. Cred că Drăguşin îşi va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forţa sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul.

Munceşte foarte mult, stă în sala de forţă, se antrenează multe ore pe zi, mănâncă foarte bine, doarme devreme. A fost impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo şi încearcă să îl imite.

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluţii, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuşi, în viaţă nu se ştie niciodată, să sperăm că nu, dar nu se ştie.

Cred că Drăguşin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat şi Bayern Munchen. S-a simţit foarte bine la Genoa şi şi-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern şi Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli”,  a spus Florin Manea la Radio CRC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele