Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21579674/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024.jpg

”U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Înaintea acestui duel, ”U” Cluj se află pe locul 10, cu 20 de puncte, şi continuă lupta pentru locul 8, care îi asigură prezenţa la barajul pentru cupele europene. Ardelenii nu trec prin cea mai bună perioadă, având o singură victorie şi 4 înfrângeri în ultimele 5 etape.

De cealaltă parte, Dinamo ocupă penultima poziţie în clasament, cu 21 de puncte, iar singura variantă pe care o are în această seară este victoria, pentru a mai speria la salvarea directă de la retrogradare. „Câinii” au o singură victorie în play-out, în care au reuşit să acumuleze doar 3 puncte.

”Câinii” mai au o problemă, dincolo de situaţia delicată din clasament. Astrit Selmani s-a accidentat la genunchi, iar GSP anunţă că atacantul kosovar nu va mai putea juca în acest sezon.

Zeljko Kopic are mai probleme în compartimentul ofensiv, acolo unde şi Hakim Abdallah are sezon încheiat, din cauza suspendării pentru intervenţia avută la Romario Benzar, la meciul cu Botoşani.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele