Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Echipa nationala Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21579288/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4-1.jpg

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia de la Deportivo Alaves a lui Ianis Hagi, unde nu a mai prins minute deloc în ultima perioadă. 

Ianis Hagi a fost doar rezervă neutilizată în ultimele patru meciuri ale echipei din La Liga şi a jucat ultimul meci chiar în amicalul României cu Columbia de la finalul lunii martie.

Marius Şumudică e de părere că jucătorul de 25 de ani a greşit în momentul în care a decis să meargă în campionatul Spaniei, unul dintre cele mai puternice din Europa.  

"La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greşit, asta a făcut. Tu în momentul în care ai în faţă un Campionat European şi target-ul tău este să joci la Campionatul European, există ramificaţii. Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 şi după aceea ajung la mansardă. Aleg ceva care să îmi dea garanţia că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu aşa aş fi văzut. Nu ştiu de cine a fost sfătuit, nu ştiu ce se întâmplă.

Hai să fim corecţi. Ianis a jucat foarte bine la echipa naţională în ultimul timp. Nu ştiu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu ştiu. E problemă mare asta şi sunt mai mulţi aşa.

Spune-mi şi mie câţi jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieşim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri