Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21575557/1/liga-2.png

Unirea Slobozia s-a impus cu 1-0 în faţa lui Csikszereda, în deplasarea de la Miercurea Ciuc, meci contând pentru runda a 7-a a Ligii 2.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cojocari în minutul 4, iar gazdele au ratat un penalty în minutul 52, prin Richard.

Ciucanii sunt în mare scădere de formă şi au căzut pe 5 în play-off, la 5 puncte de Gloria Buzău, ultima formaţie ce ocupă loc de promovare directă în Superliga.

Preşedintele clubului harghitean a luat o decizie radicală! În plin play-off, cei de la Liga2.ro scriu că Zoltan Szondi a decis să tare 25% din salariile jucătorilor şi staff-ului, în speranţa că îşi vor reveni în ultimele meciuri rămase din acest sezon.

 

”Am avut o zi în care nimic nu a funcţionat, nici posesia mingii, nici atacurile, nici loviturile de la faţa locului. S-a simţit că jucătorii erau sub presiune şi nu puteau lua deciziile corecte. Am încercat de toate, băieţii s-au luptat, au condus, dar nu au reuşit să înscrie”, a spus antrenorul Robert Ilyeş, după eşecul cu Slobozia, conform Szekely Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele