Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

”Nu am profitat şi fotbalul ne-a pedepsit”. Trupa lui Măldărăşanu pierde puncte uriaşe în minutul 90+8

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21483476/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalty, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu s-a declarat foarte dezamăgit, dar nu face un capăt de ţară din cele două puncte pierdute în prelungiri.

"Am făcut o greşeală mare în final şi am pierdut două puncte. Din păcate, este aceeaşi greşeală ca la Galaţi. Avem 5 jucători pe linia de fund, minge aruncată şi noi facem penalty. Nu am ce să le reproşez jucătorilor şi cât timp voi fi aici nu o să le spun nimic legat de asta.

Am văzut că sunt jucători tineri, dar de la noi tot Sota, tot Paraschiv aleargă. La Voluntari e Nemec, care la 38 de ani aleargă foarte mult. Consider că puteam avea mai multe puncte, dar am avut multe ratări.

Nu am profitat şi fotbalul ne-a pedepsit. Mergem mai departe, nu avem ce să facem”
, a spus Măldărăşanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele