Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21579992/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-3-05-2024-2.jpg

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2 la Ovidiu, după ce Marius Ştefănescu l-a deschis perfect pe Pavol Safranko şi acesta a marcat pe lângă Buzbuchi.

Safranko a recidivat înscriind în minutul 23, profitând de o greşeală a lui Dragoş Nedelcu. Tot Safranko a stabilit scorul primei reprize în minutul 34. Până la finalul primei reprize arbitrul Cojocaru a întrerupt meciul timp de aproape trei minute, pentru scandări xenofobe ale galeriei Farului.

Pe teren, replica gazdelor a fost aproape inexistentă, doar Louis Munteanu trimiţând în bară, în minutul 60. Marius Ştefănescu a lovit şi el bara, un minut mai târziu, pentru ca în minutul 69 Cosmin Matei să pună pe tabelă un incredibil 4-0.

Diogo Queiros a trimis o pasă spre propriul portar, Marius Ştefănescu a recuperat balonul şi a pasat pentru Cosmin Matei, care a înscris. Rezultatul final a fost stabilit de Mihai Popescu, acesta înscriind golul de onoare al gazdelor.

Sepsi s-a impus la un scor pe care puţină lume îl aştepta şi este pe locul 5, cu 31 de puncte. Farul stă la mâna rezultatelor în lupta pentru locul secund. Elevii lui Hagi au 35 de puncte şi ocupă locul 4, la două puncte distanţă de echipele de pe locurile 2 şi 3, care au un meci mai puţin.

Aflat într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Fotbal Show, Laszlo Dioszegi a criticat maniera de arbitraj a lui Adrian Cojocaru, pe motiv că nu le-a arătat cartonaş roşu jucătorilor Farului, Kiki şi Nedelcu, care au două intrări suspecte.

„Minim un cartonaş roşu trebuia să primească Farul, dacă nu două. Şi astea nu sunt cuvintele mele, cred că şi dvs aţi văzut meciul şi toată lumea poate să confirme.

La Nedelcu era clar ca bună-ziua! La Kiki să spunem se mai poate greşi, dar la Nedelcu arbitrul a fost chemat la VAR şi, spre stupoarea noastră, a spus că nu este roşu.” , a declarat patronul lui Sepsi, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele