Ultima oră
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga

Thomas Tuchel arată cu degetul către vinovatul de la Bayern pentru ambele goluri marcate de Vinicius: ”A făcut încă o greşeală!”

Champions League Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21577481/1/profimedia-0772921812.jpg

Formaţia Bayern Munchen a remizat, marţi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real Madrid a condus cu 1-0, prin golul marcat de Vinicius Junior ’24.Bayern a revenit şi a preluat conducerea prin Sane ’53 şi Kane ’57 (penalti).

Scorul final, 2-2, a fost stabilit de Vinicius Junior, în minutul 83, din penalty. 

Partida a fost arbitrată de francezul Clement Turpin. Returul se va disputa la 8 mai.

La finalul meciului, Thomas Tuchel a vorbit despre Kim Min-jae, fundaşul bavarezilor transferat de la Napoli.

 ”A fost prea `lacom` de două ori. A făcut o mişcare prea rapidă spre Vinicius la primul gol şi a fost prins pe picior greşit de pasa lui Kroos. A fost prea agresiv. La al doilea gol, din păcate, a făcut încă o greşeală”, a spus Tuchel.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Borussia Dortmund şi Paris Saint-Germain. Turul este programat miercur, la Dortmund, iar returul la 7 mai, în Franţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri