Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Universitatea Craiova îşi asigură serviciile unui mijlocaş. Mihai Rotaru a făcut anunţul. ”Va mai sta cel puţin un an de zile”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21577778/1/rps5470a-1.jpg

Mijlocaşul Alexandru Creţu (32 de ani) va rămâne la Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru e mulţumit de prestaţiile sale şi a decis să îi prelungească contractul.

Creţu este om de bază în angrenajul formaţiei lui Costel Gâlcă, unde a bifat 6 goluri şi 40 de apariţii stagionale.

Nu îi expiră contractul lui Creţu. El are încă o opţiune pentru un an de zile şi, în plus, noi am avut o discuţie să îi prelungim contractul pe o perioadă mai lungă, 2 sau 3 ani de zile. El va mai sta cel puţin un an de zile la Craiova. Dar cred vor fi 2-3 ani.

Mateiu a semnat acum 2 ani un nou contract, când era în cantonament cu noi. Ei (n.r. Mateiu şi Silva) au întotdeauna poarta deschisă la Universitatea Craiova”, a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Decisiv în victoria cu Rapid

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Oltenii s-au impus graţiei golului înscris de Creţu, în prelungiri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri