Ultima oră
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga

VIDEO | Bogdan Andone dă vina pe distanţă şi căldură pentru eşecul de la Arad. ”Am avut mai multă intensitate”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21549332/2/andone-bun.jpg

UTA Arad a câştigat pe teren propriu, 1-0, contra celor de la FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii.

Golul a fost marcat de Conte ’37.

Antrenorul formaţiei moldave, Bogdan Andone, a declarat că deplasarea lungă şi căldura din prima repriză au afectat calitatea jocului elevilor săi.

”Ne-a lipsit concentrarea, mai ales la fazele fixe, unde am primit şi gol. Repriza a doua a fost cu totul şi cu totul altceva, s-a dus şi soarele. Ritmul nostru a crescut.

Am avut mai multă intensitate. Am ratat două ocazii incredibile, asta a fost soarta jocului. Mă bucur pentru Mailat care a revenit după accidentare, e un jucător important. Jucătorii care au intrat au făcut-o bine, merită felicitaţi”
, a spus Andone, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele