Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21575805/2/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-29-04-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În clasament, Craiova este pe locul 4, cu 35 de puncte, la egalitate cu Farul, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 30 de puncte.

Antrenorul Rapidului, Bogdan Lobonţ, a fost deranjat de mai multe întrebări adresate de jurnalişti şi a încercat să evite răspunsurile.

”(n.r. faptul că Săpunaru nu l-ar fi salutat_ Cristi a dat mâna cu mine, e normal să fie supărat, e căpitanul Rapidului.

Explicaţii sunt şi eu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu vreau să le împărtăşesc cu voi. Fanii au dreptul să fie supăraţi, pentru că în 7 meciuri echipa n-a scos decât un punct.

Au mai rămas trei partide de jucat, vedem care e reacţia băieţilor în zilele următoare, până la partida de la Cluj. Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi, ne consultăm. Dar e vorba despre ceea ce facem în fiecare zi”
, a explicat Lobonţ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele