Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | Campioana UBT Cluj se califică neînvinsă în acest sezon în finala Ligii Naţionale de Baschet

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21576899/2/ubt.jpg

U Banca Transilvania s-a calificat marţi, în deplasare, în finala Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia FC Argeş Piteşti şi în a treia partidă din cinci programate în semifinale, scor 88-72 (44-37). U BT Cluj este neînvinsă în acest sezon intern.

Principalii marcatori ai partidei au fost Jevtovic 18 puncte, Allen-Williams 12, pentru FC Argeş Piteşti, respectiv Căţe 17, Eddie 13, Stipanovic 12, Jones 12, pentru U BT Cluj.

În primele două meciuri, disputate în BT Arena, echipa lui Mihai Silvăşan s-a impus cu 91-71 şi cu 101-74, astfel că adună 3-0 la general şi este prima finalistă a Ligii Naţionale.

Oponentă ar putea fi vicecampioana CSM Oradea, care conduce cu 2-0 la general (79-73 şi 96-76) pe CSO Voluntari, iar miercuri va disputa meciul 3 în deplasare. Meciul 4 este programat vineri, iar un eventual decisiv, din nou la Oradea, în 7 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele