Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

VIDEO ǀ Deşi acum îmbracă tricoul lui United, Eriksen a fost ovaţionat la scenă deschisă de fanii lui Tottenham

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21289392/2/profimedia-0795848319.jpg

De asemenea, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale confruntării dintre cele două forţe ale Premier League.

În minutul 66, la scorul de 1-0 pentru Tottenham, Christian Eriksen a intrat pe teren. Deşi acum e la United, danezul a fost ovaţionat la scenă deschisă de fanii fostei echipe.

În prima etapă, Manchester United s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa formaţiei Wolverhampton Wanderers. De cealaltă parte, Tottenham Hotspur a remizat în deplasare (2-2) cu Brentford.

În ultimele 10 confruntări directe dintre cele două formaţii, ”diavolii roşii” s-au impus de 7 ori, două jocuri s-au terminat la egalitate, iar Spurs a câştigat doar o singură dată (6-1 pe Old Trafford, la data de 4 octombrie 2020).

 

mail-share icon Email
viewscnt