Ultima oră
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”

VIDEO | Lazio se impune contra marii rivale şi urcă pe locul doi în Serie A

AS Roma Publicat pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38293/21059236/1/profimedia-0735778742.jpg

Lazio s-a impus contra rivalei locale, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a XXVII-a din Serie A. Partida s-a putut vedea, în direct pe Prima Sport 3.

Zaccagini a fost lansat excelent de Anderson şi a marcat unicul gol, care duce formaţia lui Maurizio Sarri cel puţin provizoriu pe locul doi în campionat.

Partida s-a compliat tare pentru AS Roma încă din minutul 32, când Roger Ibanez a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Pe final de meci, au mai fost eliminaţi Marusic (Lazio) şi Cristante (AS Roma).

Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată la Lazio.

Informaţii înainte de meci

Pe lângă orgoliul local, cele două echipe se vor duela pentru o miză extrem de importantă: un loc de Champions League din cele 4 pe care le are la dispoziţie Serie A. Lazio se află pe poziţia a 3-a cu 49 de puncte, în timp ce AS Roma este clasată cu două drepte mai jos, cu doar două puncte mai puţine.

În tur, AS Roma – Lazio s-a terminat cu victoria ”oaspeţilor”, scor 0-1. Echilibrul a caracterizat ultimele 10 confruntări directe din primul eşalon al Italiei. Lazio s-a impus de 4 ori, AS Roma de 3 ori, iar alte 3 partide s-au terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

AS Roma

Ultimele articole Toate articolele