Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21580708/1/csm-bucuresti-metz-handball-liga-campionilor-28-04-2024.jpg

CSM Bucureşti a fost învinsă şi în deplasare, de formaţia franceză Metz, scor 29-23 (15-14), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana României ratează calificarea la Turneul Final Four, la care a jucat ultima dată în 2018.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Grijseels 7 goluri, Burgaard 6, Valentini 6, pentru Metz, respectiv Neagu 6, pentru CSM.

În manşa tur, la Bucureşti, Metz s-a impus cu 27-24, iar cu dublă victorie se califică la Turneul F4 de la Budapesta, din 1-2 iunie.

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturi, după dubla cu Krim Ljubljana din faza play-off (30-24, 30-24).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele