Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO | Rayo Vallecano - Barcelona 1-1. Andrei Raţiu a intrat pe final în egalul de răsunet al formaţiei madrilene

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21393757/3/profimedia-0824210714.jpg

FC Barcelona a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu gruparea madrilenă Rayo Vallecano, într-un meci din etapa a 14-a în La Liga. Catalanii au egalat printr-un autogol.

Pe Estadio de Vallecas, Raya a deschis scorul în minutul 39, dintr-o lovitură liberă transformată de Unai Lopez. Antrenorul gazdelor, Francisco Rodriguez, l-a trimis în teren şi pe Andrei Raţiu, în minutul 78, când românul l-a înlocuit pe marcatorul golului. Catalanii au egalat în minutul 82, prin autogolul lui Florian Lejeune.

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, şi FC Barcelona este pe locul 3, cu 31 de puncte, în spatele Gironei (34 de puncte) şi al lui Real Madrid (32 de puncte). Rayo Vallecano se află pe poziţia a 8-a, cu 19 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele