Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21575602/2/fani-pet.png

FC Botoşani a câştigat în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii. Prahovenii au ratat un penalty prin Hanca.

În minutul 66 gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Musi. Arbitrul Florin Andrei nu a acordat iniţial nimic, dar după o analiză VAR care a durat patru minute a revenit şi a dictat penalti pentru Petrolul.

A executat Sergiu Hanca, dar portarul Kukic a apărat şutul mijlocaşului petrolist, iar Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87.

Prahovenii încă nu sunt salvaţi de la retrogradare, iar fanii nu au putut trece peste eşecul cu Botoşani şi i-au chemat pe jucători la o discuţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri