Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Carlos Tevez a fost internat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21569379/1/tevez-foto-tw-independiente.jpg

Fostul fotbalist argentinian Carlos Tevez, în prezent antrenor al echipei Independiente, a fost internat după ce a acuzat dureri în piept. Primele controale sunt liniştitoare.

”Antrenorul nostru, Carlos Tevez, a ajuns la Spitalul La Trinidad San Isidro cu o durere în piept. Au fost efectuate testele corespunzătoare şi s-a constatat că acestea sunt satisfăcătoare”, a notat clubul argentinian pe X. ”Carlos Tevez va rămâne internat din precauţie până când se vor finaliza investigaţiile corespunzătoare”, a adăugat Independiente.

Carlos Tevez, în vârstă de 40 de ani, şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2021. De atunci, el a antrenat Rosario Central în 2022 şi pregăteşte Independiente din 2023.

Ca jucător, argentinianul a evoluat la Boca Juniors, Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus şi Shanghai Shenhua.

De asemenea, Tevez a strâns 76 de selecţii pentru naţionala ţării sale, marcând 13 goluri şi participând la două Campionate Mondiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri