Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21569149/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

Problemele se ţin lanţ de naţionala României!

După ce Chiricheş şi Puşcaş s-au accidentat şi au şanse minime să evolueze la EURO, acum o nouă veste a căzut ca un trăsnet.

Olimpiu Moruţan a aterizat greşit, în duelul dintre Ankaragucu şi Besiktas, moment în care echipa medicală a intrat rapid pe gazon. 

Internaţionalul român a ieşit pe targă de pe teren, iar prognoza este de-a dreptul horror: ruptură a ligamentului lui Ahile!

Dacă verdictul va fi acesta, atunci Moruţan va reveni pe gazon abia peste 6 luni!

”Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ şase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic şi va reveni foarte puternic”, a spus antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, conform Sabah.com.

Cotat la 4 milioane de euro pe Transfermarkt, Olimpiu Moruţan devenise un om important în angrenajul naţionalei. Din 2023 încoace, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat de 10 ori pentru România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri