Ultima oră
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

Antrenorul portughez Fernando Santos, demis de la Beşiktaş

Turcia Super Lig Publicat de Tudor Moisa pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40168/21558357/1/fernando-santos-fpf-pt.jpg

Antrenorul portughez Fernando Santos, aflat la conducerea echipei Beşiktaş de la începutul anului, a fost eliberat din funcţie din cauza rezultatelor slabe ale clubului turc.

Antrenorul portughez Fernando Santos a sosit la Besiktas la începutul lunii ianuarie cu scopul de a da un suflu nou unei echipe aflate în dificultate, însă nu a rezistat prea mult. Într-un comunicat publicat sâmbătă, conducerea clubului turc a anunţat că s-a despărţit de antrenorul său.

Decizia vine după remiza 1-1 pe teren propriu cu Samsunspor, echipă aflată pe locul patru, la 36 de puncte în spatele actualului lider Galatasaray (care are un meci în plus), care nu a mai câştigat din 25 februarie. O situaţie nesustenabilă pentru fostul selecţioner al Portugaliei (2014-2022), care a fost deja demis din funcţia de selecţioner al Poloniei după doar şase meciuri în 2023.

Până la finalul campionatului, antrenorul secund Serdar Topraktepe va asigura interimatul. Mai sunt cinci meciuri de campionat de disputat, iar Vulturii Negri sunt implicaţi în semifinalele Cupei Turciei împotriva lui MKE Ankaragücü (prima manşă la 23 aprilie, a doua la 8 mai).

mail-share icon Email
viewscnt