Ultima oră
Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german Schweinsteiger, Heynckes şi Rehhagel, incluşi în Hall of Fame-ul fotbalului german
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start! VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1. Duelul codaşelor din play-off. Echipele de start!
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca

Turcii îl regretă pe Şumudică! Gaziantep continuă forma execrabilă

Turcia Super Lig Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40168/21557835/1/profimedia-0861862726.jpg

Gaziantep tremură serios pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului din Turcia. Fosta echipă a lui Şumudică a pierdut, sâmbătă, scor 3-1, cu Ankaragucu.

Gaizantep a deschis scorul prin Jevtovic (minutul 7), dar Ankaragucu a egalat până la pauză, prin Bekiroglu (minutul 31).

Scorul a rămas neschimbat până în momentul 65, dar gazdele au rezolvat partida în trei minute. Sowe (minutul 65) ) a marcat golul de 2-1, iar Bekiroglu (minutul 68) a reuşit dubla.

Astfelm Gaziantep se află pe locul 17, primul retrogadabil, cu 31 de puncte, dar ar putea cădea până pe 19, dacă Karagumruk şi Pendikspor îşi câştigă meciurile din etapa aceasta. Prima echipă deasupra liniei roşii este Hatayspor, care are un punct peste Gaziantep dar şi un meci mai puţin disputat.

Deşi Gaziantep a învins-o pe Besiktas după plecarea lui Şumudică, formaţia la care evoluează Niţă, Sorescu şi Drăguş a ajuns la trei înfrângeri consecutive, toate cu trei goluri primite.

mail-share icon Email
viewscnt