Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României

Handbal Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21564938/1/cris-krim.jpg

Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), în prima semifinală din Cupei României. Cristina Neagu a revenit pe teren, după decesul tatălui său.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 6 goluri, Zaadi 6, Ostergaard 4, pentru CSM, respectiv Korsos 8, O. Kanor 5, pentru Rapid.

A doua semifinală a zilei se va disputa între formaţiile Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila, ambele calificate şi la Turneul F4 al European League.

Finala pentru trofeu va avea loc duminică.

Cele patru semifinaliste s-au calificat în această fază în urma rezultatelor din manşa unică a sferturilor: Rapid Bucureşti – Gloria Buzău 29-23, CSM Bucureşti – CSM Slatina 34-23, Dunărea Brăila, care a beneficiat cu 10-0 de neprezentarea formaţiei HC Zalău, şi Gloria Bistriţa - CSM Târgu Jiu 27-26.

În 2023, CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Cupa României, după finala cu CSM Târgu Jiu (31-25).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele