Ultima oră
Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!” Căpitanul Virgil Van Dijk, mesaj emoţionant pentru Jurgen Klopp: ”Ce călătorie am avut împreună!”
Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă Situaţie extrem de grea pentru FCSB. Nu e simplă nici prima rundă preliminară din Champions League. Turul II pare misiune aproape imposibilă
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB

Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21586289/1/butean.jpg

Universitatea Cluj se anunţă din nou una din cele mai active echipe pe piaţa de mercato. Ardelenii au început deja să facă listă de achiziţii.

Cei de la Ora de Sibiu scriu că ”şepcile roşii” îl vor pe fundaşul dreapta al celor de la Hermannstadt, Mihai Butean (27 de ani). Fotbalistul s-a născut la Cluj şi mai are contract până la finalul actualei stagiuni, aşadar, poate semna liber de contract.

Butean a trecut şi pe la marea rivală a celor de la ”U”. Fundaşul are în CV 3 titluri cu CFR Cluj.

  • Butean este cotat de Transfermarkt la suma de 800.000 de euro.

Ioan Ovidiu Sabău va continua!

Speculaţiile cu privire la antrenorul Universităţii Cluj s-au terminat! Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) a fost reconfirmat, după ce în ultimele zile au apărut informaţii conform cărora locul său ar putea fi luat de Marius Şumudică (53 de ani), în prezent liber de contract.

Preşedintele ardelenilor, Radu Constantea, a anunţat că Sabău a semnat prelungirea. Noul acord este valabil pentru doi ani.

”Are contract şi pentru sezonul următor, a semnat pentru doi ani. Cred că au fost cele două meciuri în care echipa a jucat bine, cu Petrolul şi cel de Galaţi, din Cupă.

Cred că de acolo a venit aşa un recul din punct de vedere al echipei şi mental. 80 la sută din sezon a fost ok (n.r. despre nemulţumirea antrenorului)”, a explicat Constantea, pentru sportpesurse.ro

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele