Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

Naţionala de handbal feminin trece clar şi de Grecia! ”Tricolorele” încheie neînvinse preliminariile Campionatului European

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21550814/1/gre-rom.jpg

Naţionala de handbal feminin a României încheie neînvinsă preliminariile Campionatului European din 2024, după ce a învins şi Grecia, duminică, la Buzău, în ultimul meci din grupa 1, scor 31-23 (14-14). Tragerea la sorţi va avea loc în 18 aprilie.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Stoica 6 goluri, Voica, Ostase, Gogîrlă, Moroianu, câte 4, pentru România, respectiv Andritsou 6, pentru Grecia.

Rezultatele complete obţinute de România în grupa 1 preliminară sunt: 48-18 şi 37-16 cu Bosnia Herţegovina, 32-20 şi ... cu Grecia, 26-24 şi 25-23 cu Croaţia. Tricolorele au încheiat neînvinse, cu 12 puncte în clasament, fiind calificate direct la turneul final de două etape.

Ediţia din 2024 a Campionatului European va fi prima cu 24 de echipe la start şi va fi găzduită de Austria, Ungaria şi Elveţia, între 28 noiembrie – 15 decembrie. Primele două clasate în grupele preliminare şi patru echipe de pe locul 3 se califică la turneul final, unde şi-au mai asigurat locul din preliminarii Danemarca, Suedia, Olanda, Franţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele